• 06 - 51219854

Houtrot

Houtrot wat nu?

Heeft u last van houtrot? Dit is erg vervelend en het probleem wordt steeds groter wanneer u er niets aan laat doen! Het wordt daarom de hoogste tijd dat u zelf maatregelen neemt of laat nemen door AVB Schilderwerken wanneer u houtrot opmerkt. Wij kennen de aanpak en helpen u daarbij graag. De meeste mensen beslissen om alle houten bouwdelen volledig te vervangen wanneer er sprake is van houtrot. Maar dat is niet altijd nodig! Het is beter om een specialist, denk aan ons bedrijf, te laten  kijken, zodat duidelijk wordt wat er aan gedaan kan worden. Meestal kunnen de aangetaste houten onderdelen vervangen / gerepareerd worden. De aangetaste verbindingen kunnen dan uitgefreesd worden tot aan het gezonde hout. Vervolgens vinden er diverse voorbehandelingen plaats en dan kan het deel opgevuld worden met epoxy hars. Het kan dan ook direct weer in model worden gebracht. Door deze aanpak kan houtrot prima worden aangepakt en hoeft meestal niet alles vervangen te worden.

 

Oorzaken houtrot

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor er houtrot plaatsvindt. Het kan ontstaan door onvoldoende ventilatie, maar ook door openstaande verbindingen, het inwateren via een bovendorpel, geen goede beglazing, corrosie van het hang- en sluitwerk, lokale gebreken in het verfsysteem enz. Wij kijken graag voor u wat er gaande is en geven deskundig advies. Wij vertellen u vervolgens hoe de aanpak van AVB Schilderwerken is in geval van houtrot.

 

Advies en kwaliteit

Wij van AVB Schilderwerken adviseren u graag wat u aan houtrot kunt doen. Maar wij kunnen het probleem u ook uit handen nemen en het voor u oplossen. Kwaliteit staat bij ons voorop en wij doen daar graag alles aan om dat waar te maken. Wij werken alleen maar met goede kwalitatieve producten en zorgen ervoor dat u nergens geen omkijken naar heeft. We zullen op zoek gaan naar de oorzaak, zodat we snel met de houtrotrenovatie kunnen beginnen. Wellicht kunnen wij u ook advies geven hoe dat u het de volgende keer kunt voorkomen. Wij kunnen voor u ook de andere houten kozijnen bijvoorbeeld nakijken om te bekijken of dat alles nog in orde is. Mocht daar ook wat gaande zijn dan kunnen we dat probleem ook oplossen met onze goede producten. Advies en kwaliteit, dat is voor ons het belangrijkste en daarvoor zijn wij ook voor u bereikbaar. Neemt u daarom contact met ons op wanneer u vragen heeft over de houtrotrenovatie en wat AVB Schilderwerken voor u kan betekenen.

 

   

Contact

  • Burgemeester Krollaan 40
    5707 BD Helmond
  • 06-51219854
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stuur een bericht

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Top