• 06 - 51219854

Over mij

Op 16 jarige leeftijd ben ik mijn loopbaan begonnen als schilder en tot en met de dag van vandaag ben ik altijd in het vak gebleven (weliswaar in diverse functies, maar ik heb altijd de liefde voor het vak gehouden). Ik ben nu 51 jaar en heb veel mee mogen maken. Geen enkele uitdaging is voor AVB Schilderwerken te veel. Ik word dan ook weleens een selfmade man genoemd (met behulp van de nodige cursussen natuurlijk). Daarnaast ben ik bij diverse bedrijven werkzaam geweest en daardoor heb ik bij diverse bedrijven in de keuken kunnen kijken. Ook heb ik met veel collega’s  in diverse functies gewerkt en heb veel van hen geleerd. Door mijn competenties en door logisch na te denken heb ik mij tot de functie van bedrijfsleider opgewerkt. Doordat ik op deze manier mijn carrière heb opgebouwd heb ik veel meegekregen wat er in de mens in welke functie dan ook omgaat. Ook wat zijn/hun problemen/motivaties zijn bij welke actie men ook onderneemt en ik kan daardoor ook erg goed anticiperen, dat durf ik hardop te beweren. Ik heb alle functies met liefde en passie voor het vak uitgevoerd. In mijn laatste functie heb ik een bedrijf gerund dat in de winter 25 tot 35 en in de zomer 50 tot 65 personeelsleden in dienst heeft.

 

Bij AVB Schilderwerken kunt u terecht voor:

- Schilderwerk
- Houtrotrenovatie
- Aftimmerwerk
- Speciale techniek schoonmaken van aluminium geveldelen,
   die verweerd zijn in combinatie met Nano coating aanbrengen
   als beschermlaag die de onderdelen als nieuw er uit laten zien.
- Het schoon laten maken van gevelonderdelen in combinatie met glas.
- Glas met nano was behandelen.
- Kunststof kozijnen met nano was behandelen.

Logo

 

Werkzaamheden AVB Schilderwerken

AVB Schilderwerken houdt zich bezig met verschillende werkzaamheden:

 • Opnames 
 • Advies 
 • Calculatie 
 • Offertes 
 • Meerjaren planning 
 • Uitvoering/begeleiding
 • Oplevering
 • Nazorg 

 

Op zoek naar een schilder?

Bent u op zoek naar een goede schilder en wilt u graag kennismaken met AVB Schilderwerken? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen en dan kunnen alle mogelijkheden besproken worden. Het belangrijkste zijn uw wensen en dat deze gerealiseerd kunnen worden. Zowel de schilderwerkzaamheden voor binnen als voor buiten worden door AVB Schilderwerken uitgevoerd. Door contact met ons op te nemen komt u er snel achter wat wij voor u kunnen betekenen. AVB Schilderwerken denkt graag met u mee en komt samen met u tot een oplossing om de dromen voor uw schilderwerk te realiseren. Alle voordelen van AVB Schilderwerken gaat u snel merken, goede geprijsd, de beste kwaliteit, top personeel en alles vakkundig afgeleverd. Wij horen het graag wanneer wij u van dienst kunnen zijn en helpen u graag verder! Ook voor houtrotrenovatie en voor Nanon techniek (schoonmaak) staan wij voor u klaar! 

 

Als u vragen heeft over onze mogelijkheden, kunt u meteen contact met ons opnemen en dan zorgen wij er voor dat alle vragen beantwoord worden! Ook kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u vooraf weet wat de kosten zijn en wat de voordelen zijn wanneer u voor ons kiest!

Contact

 • Burgemeester Krollaan 40
  5707 BD Helmond
 • 06-51219854
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stuur een bericht

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Top