• 06 - 51219854

Schilderwerkzaamheden AVB Schilderwerken

Bij AVB Schilderwerken bent u aan het juiste adres voor het uit laten voeren van diverse schilderwerkzaamheden. Wij adviseren u graag over de verschillende materialen en kleuren die u kunt gebruiken. De kwaliteit staat bij ons voorop! Wilt u zelf niet schilderen, maar wilt u alles liever uitbesteden, dit kan! Naast het feit dat wij u goed kunnen adviseren, voeren wij graag alle werkzaamheden voor u uit. Schilderen is een vak, waarin wij al tientallen jaren zijn gespecialiseerd en wij leveren graag vakwerk en maatwerk. Wij kunnen u voorzien van de beste adviezen als u zelf uw huis gaat schilderen, maar wij kunnen ook zorgen dat uw huis zowel binnen als buiten weer netjes wordt geschilderd en er weer jaren tegenaan kan! Dit doen wij dan ook maar al te graag voor u! Wanneer u daar meer over wilt weten kunt u contact opnemen met AVB Schilderwerken. Er kan dan een offerte worden gemaakt en wij kunnen bekijken of dat er nog meer gedaan moet worden, zoals houtrotrenovatie of de schoonmaak van glaswerk en gevelonderdelen. Dit behoort namelijk ook tot onze mogelijkheden. Uw schilderwerk en het onderhoud daarvan, daar besteden wij aandacht en zorg aan! 

 

Advies en kwaliteit schilderwerk

Bij AVB Schilderwerken kiest u voor deskundig advies en kwaliteit schilderwerk. Het gaat er om dat uw wensen worden gerealiseerd en daar hebben wij veel voor over. Wij horen dan ook graag wat uw wensen zijn en aan de hand daarvan kunnen wij u adviseren en aangeven met welke producten wij werken. Daarbij staat de kwaliteit voorop en u kunt er op rekenen dat wij graag met u meedenken! Daarnaast hebben wij ook verschillende mogelijkheden voor u om snel onze voordelen te ervaren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor ons meerjarenplan, waar u echt uw voordeel uit zult halen!

 

Onderhoudswerkzaamheden schilderen

Schilderen is iets wat regelmatig gedaan moet worden, zodat alles er keurig uit blijft zien en voor het behoud van het schilderwerk en de te behandelen onderdelen. Het schilderen kan zowel binnen als buiten op een bepaald moment nodig zijn. Daar kunt u dan ook nu zelf voor kiezen en het werk aan ons uitbesteden. AVB Schilderwerken werkt het hele jaar door en kan u dan ook snel van dienst zijn. Het onderhoud van het schilderwerk behoort ook tot onze werkzaamheden. Daarover maken wij graag afspraken met u, zodat u daar geen zorgen over heeft. U hoeft zelfs niet te onthouden wanneer wat geschilderd is, want ook dat doen wij. Wij houden de tijd voor u in de gaten wanneer uw schilderwerk weer aan de beurt is. Wanneer u alles aan ons uitbesteedt, heeft u er ook echt geen zorgen over. Wij weten namelijk wat wij hebben gedaan, met welke producten we werken en wat er vervolgens gedaan moet worden. Soms is het voldoende om het schilderwerk na te lopen en wat bij te werken als alles onlangs geschilderd is.   

 

Meer informatie? 

Als u hier meer over wilt weten, dan kunt u nu contact met AVB Schilderwerken opnemen en leggen wij graag alle mogelijkheden uit! Er kan uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons op worden genomen. Wij zetten alles voor u op een rijtje. Daardoor weet u snel waar dat u aan toe bent wanneer u kiest voor AVB Schilderwerken, wij zijn er voor u!

Contact

  • Burgemeester Krollaan 40
    5707 BD Helmond
  • 06-51219854
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stuur een bericht

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Top