• 06 - 51219854

Schoonmaak / Nano Techniek

Bij AVB Schilderwerken bent u aan het juiste adres als het Nano techniek en schoonmaak betreft. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen doen. Mocht u na het lezen hierover nog vragen hebben, dan kan er altijd contact met ons op worden genomen en dan beantwoorden wij alle vragen graag. De reden dat wij u net dat beetje extra aanbieden is, omdat wij het schilderwerk en het onderhoud graag van u overnemen. Wij zijn gespecialiseerd in deze werkzaamheden en ons werk is onze passie. Wij laten u graag mee profiteren van onze ervaring, kennis en kwaliteit.

Nano techniek voor glas

Wij van AVB Schilderwerken kunnen voor u veel betekenen als het gaat over de Nano techniek voor glas. Het glas voor u schoonmaken en het glas met Nano was behandelen, dat is wat wij voor u doen en dan heeft u nergens geen omkijken meer naar! Het voordeel is dat alles weer in orde is en straalt. U hoeft er zelf niets aan te doen, want wij zorgen dat alles in orde is. Als u vragen heeft over de Nano techniek voor glas, dan horen wij dat graag, zodat wij u kunnen helpen.

 

Nano techniek voor aluminium en kunststof

Wij adviseren u graag over het schoonmaken van aluminium geveldelen, die verweerd zijn (let op, dit geldt niet voor  beschadigde delen). Daarvoor gebruiken wij de Nano techniek en deze kan erg voordelig zijn voor u! Wij kunnen ook Nano coating aanbrengen als een soort beschermlaag, die alle onderdelen weer als nieuw laat stralen! Dat is toch ook iets wat u wilt? Profiteert u daarom ook van de voordelen en zorg dat deze techniek ook bij u uitgevoerd kan worden. Wij durven te stellen dat u daar erg tevreden over zult zijn.

 

Schoonmaak van gevelonderdelen

Wilt u uw gevelonderdelen schoonmaken, maar heeft u zelf geen tijd? Laat deze klus dan uitvoeren door AVB Schilderwerken. Ook het glas kan door ons schoon worden gemaakt. Het doel daarvan is de conservering van de geveldelen te onderhouden en te controleren op gebreken en eventueel advies voor de volgende schildercyclus te geven. Er kan bij ons erg veel, dus vraag er naar. Wij denken graag met u mee!

 

Voor al uw vragen staan wij graag voor u klaar. Laat het ons horen wanneer u vragen heeft, zodat wij deze snel kunnen beantwoorden. Wij zorgen ervoor dat u weet waar dat u aan toe bent als u voor ons kiest! Wij kunnen meer voor u doen dan u wellicht denkt! Geeft u daarom nu aan wat er aan uw schilderwerk gedaan moet worden, of maak een afspraak zodat wij ter plekke een inschatting kunnen maken. Wij denken met u mee en komen met praktische oplossingen. Wij kunnen putten uit een brok ervaring. Wij van AVB Schilderwerken staan voor u klaar om te schilderen, voor onderhoud en voor advies. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Contact

  • Burgemeester Krollaan 40
    5707 BD Helmond
  • 06-51219854
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stuur een bericht

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
Top